Valgamaa noortetelevisioon Tankla TV on noorte poolt algatatud internetipõhiline televisioonikanal, mille eesmärgiks on laiendada maakonna noorte silmaringi ning anda noortele võimalust täita reporteri, operaatori ja monteerija rolli.

Tänaseks on Tankla TV kogunud tuntust juba üle Eesti. Noortetelevisioonil on tänaseks ilmunud 101 saadet ning nende kanalil on kokku 119 256 vaatamist.

Noorte kasutada on kaamerad, statiivid ja muu põhivarustus saadete tegemiseks. Et töö oleks põnevam ja käepärasem, tuleb tehnikat uuendada ja seda võimaldavad eelkõige projektid.

Projekt kirjutati kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) pealkirjaga "Tankla TV arendamine läbi tehnikapargi suurendamise", millega sai TV kasutusse 3 videoõlga, 3 kõvaketast, 1 projektori, 1 arvutitooli.

„Soetatud tehnika on televisioonile vajalik eelkõige saadete arendamiseks ja TV tegijatele uute oskuste omandamiseks. Tehnikapargi uuendamine aitab teha huvitavamaid saateid ning annab saadete tegemisele kiirust juurde," räägib projektijuht Paul Poderat lisatehnika vajalikkusest.

KOP on Eesti riigi regionaalprogramm, mille kaudu toetatakse kogukonna liikmete aktiivset osalemist kohalikus arengus ja ühiskonnas kaasarääkimisel, kogukonnapärandi säilitamist tulevaste põlvede jaoks ning kogukonnale oluliste kogukonnateenuste arendamist.

Jaga seda artiklit sõpradega