Mis toimub? Valgamaa Noorte Suvekool – „Minu unistuste suvekool!“ 

Millal ja kus? Valgamaa noorte suvekool toimub 19.-21. juuli 2018 Valga vallas asuvas Kaldavere turismitalus.

Kellele mõeldud? 13.-20. aastastele Valgamaa noortele.

Mis täpsemalt? Töötoad: kanuutamine, raadio, näomaalingud ja palju muud põnevat.

Süüa saab? Ikka saab ja seda täitsa tasuta!

Transport? Tuuakse ja viiakse tagasi Suvekooli bussidega.

Ööbimine? Oma telgis. Telk peab vihma pidama või telgile peab olema kile.

Suvekoolis osalejal palutakse kaasa võtta:

Toitlustamine toimub seitsmel korral sooja toiduga (1. päeval lõuna- ja õhtusööki, 2. päeval hommiku-, lõuna-, ja õhtusööki, 3. päeval hommikusööki ja näks koduteele kaasa). Noortele esmaabi tagamiseks on suvekoolis kohal meditsiinitöötaja.

Sündmuse ajal kehtib suvekoolis osalejatele maakonna noorsootöötajate poolt kokku pandud suvekooli laagrikord, mida tutvustatakse suvekooli avamisel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama.

Suvekooli reeglitest üleastumise (suitsetamine, alkoholi kaasa toomine või tarbimine, jms) korral saadetakse korrarikkuja viivitamatult koju! NB! Kui selline asi juhtub, siis on lapsevanem kohustatud oma noorele järele tulema!

Suvekooli läbiviijad ei vastuta kaasa toodud esemete ( nt. sülearvutite, tahvelarvutite, kõrvaklappide jne) purunemise või kadumise eest! Samuti ei vastuta korraldusmeeskond telefonide olemasolul nende säilimise eest. Kogu suvekooli ajal on lapsevanemal võimalik meiega ühendust võtta allpool toodud telefoninumbritel.

Suvekooli osalejad viib ja toob koju tagasi selleks tellitud transport. Busside täpsed väljumisajad anname teada iga noortekeskuse ja valla kontaktisikule suvekooli lähenedes ja paneme ülesse suvekooli veebilehele.

 suvekool2018 logod 

Projekt on rahastatud kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.

Tegevuste elluviimist toetab riiklikest ja Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest Eesti Noorsootöö Keskus. Tegevusi rahastatakse täielikult haridus- ja teadusministri 29.06.2015 käskkirja nr 281 „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivelisuse parandamine“ alusel Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastusel.

Jaga seda artiklit sõpradega