Tagasi Valgamaa noorteportaaliValgamaa noorte suvekooli erileht

Kermo KülaMeil kõigil on oma lugu. Kus ja kuidas me kasvame, millised on meie unistused ning kelleks me soovime saada, mida tulevikus teha.

Lasteaias on enamikul poistest unistus saada tulevikus politseinikuks ning tüdrukutel õpetajaks. Noorena teeme sõpradega sarnaseid valikud. Me vaatame, mida teevad meie lähedased sõbrad ja tuttavad ning otsustame nende valikutele järgneda. Väga vähesed julgevad erineda teistest ja jääda kindlaks enda unistustele.

Me loome ja valime kõik oma isikliku tee. Oluline on järgida unistusi ning liikuda enesekindalt nende suunas. See teekond nõuab meilt uutele katsumustele vastu astumist ning loovust ja julgust, et unistused teoks saaksid.

Mina isiklikult teadsin juba 12 aastaselt kindlalt, et soovin õppida kokanduse eriala. Täna, mil saan peagi 20 aastaseks, olen lõpetanud koka eriala, oman rahvusvahelise kokanduse kutset, mis avab mulle töövõimalused terves maailmas.

Valisin kokandus eriala, kuna puutusin toidu valmistamisega kokku juba väikese poisina ning mul oli tohutu kirg toidu valmistamise vastu. Siit ka minu sõnum kõigile – julge teha erialaseid valikud, ära liigu alati teiste unistuste suunas. Ole ise oma tee juht!

Kermo Küla

Kutsetunnistus: Kokk, tase 4

Jaga seda artiklit sõpradega

@tanklanet säutsub

Uudiseid maakonnast

Hakka meie fänniks

Külastusi alates

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    tankla@tankla.net