Prindi

Valgamaa noorte suvekool on väljend, mis enam vist ei vajagi maakonna noorte hulgas selgitamist.

Taas toob suve oodatuim sündmus kolmeks päevaks kokku 130 maakonna noort. Sel korral on 18.-20. juulil kohtumispaigaks Taheva vald, Kaldavere turismitalu.

Töötoad on temaatilised, nagu ikka. Kuna selle aasta teemaks on meri, siis tegevusteks on samuti tuulelohede valmistamine, põnev kokkamine, õngitsemise nipid, seiklusterohke kanuutamine, mitmekülgne meremuusika ning palju vett nii otseses kui kaudses tähenduses.

Kamba peale peab olema kindlasti telk, mis vihmale vastu peab. Aastate jooksul oleme suvekoolis saanud  tunda rohket vihma kui ka suurt kuumust. Aga mida võime garanteerida on see, et kedagi ei heiduta ilm ning peale laagrit minnakse ära nutteski, sest tahetakse edasi veel jääda.

Seoses sellega, et suvekooli tahtjate hulk on juba praeguseks suur, siis on registreerimistähtaeg pandud 30.juuniks. Selleks, et endast märku anda, tuleb ühendust võtta oma piirkonna noorsootöötajaga, viia talle vanema nõusolekuleht ning ainult 15 eurot. Selle summa eest on noortele tagatud transport, toitlustus, esmaabi ning tasuta pealekauba on sõbralikud ja omapärased noorsootöötajad.

Vaata humoorikat klippi eelmisest aastast

Jaga seda artiklit sõpradega