Vasakult: Monika Muru, Anna-Marija Sljusartšuk, Sirli Pippar1.veebruaril toimus Valgamaa noortekogu üldkoosolek, kus lisaks päevakajaliste teemade arutelule valiti ka organisatsioonile uus juhatus.

„Olen olnud noortekogu juht aastast 2008. Ühe juhi jaoks on see liiga pikk aeg. Organisatsioonil on aeg edasi minna ning liikmetel mugavustsoonist välja tulla,“ põhjendas endine noortekogu juht Sirli Pippar oma tagasi astumise otsust. Üldkoosolekul otsustati, et noortekogu hakkab juhtima 3-liikmeline juhatus: esimees Anna-Marija Sljusartšuk ning kaks juhatuse liiget Monika Muru ning Sirli Pippar. „Võtan tiitli väärikalt vastu ning loodan eelkõige heale koostööle ning toetusele juhatuse liikmete poolt,“ sõnas värskelt ametisse valitud Sljusartšuk.

Valgamaa Noortekogu alustas tegevust 26.märtsil 2006. Seniajani on olnud noortekogul kõigest 3 juhti. Käesoleval aastal kavatseb Valgamaa noortekogu teha senisest suuremat koostööd nii õpilasesinduste kui erinevate noorteühendustega Valgamaal. Üheks heaks näiteks on 1.veebruaril toimunud üldkoosolek, kuhu kutsuti lisaks noortekogu liikmetele käesoleva tegevuskava aruteluks ka MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla meeskonnaliikmed. Kindlasti plaanitakse ka sel aastal anda välja Aasta noore ja noortesõbra tiitlid ning tulemata ei jää ka noortekonverents.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net