Nimi: Tankla Õpilasmalev 2017 ehk lühemalt TÕM 2017

Kes saavad malevas osaleda? Osaleda saavad Valgamaa noored vanuses 14-19 aastat.

Millal malev toimub? 2. juuli 2017 -14. juuli 2017 (tantsu- ja laulupeolistel alates 3. juuli).

Kui palju peab noor tööd tegema? Maksimaalne tööpäeva pikkus on 6 tundi ja selle eest makstakse ka reaalset palka. Töötasuna garanteerime miinimumtöötasu tunnihinnaga 2.70 eurot. See raha jääb kõik noorele.

Kuidas on lood söögi ja majutamisega? Toitlustus (neli söögikorda) ja mugav magamiskoht organiseeritakse korraldajate poolt.

Kuidas ikkagi asi käib? Mai alguses saadetakse info koolidesse, noortekeskustesse ja noorteportaali www.tankla.net. Seejärel toimub registreerimine malevasse ja registreerinuile korraldatakse ühine infopäev, kus räägitakse läbi kõik tööga seonduv. Vastavalt maleva toimumisajale kogunevad noored päev enne maleva algust oma malevastaapi, keda võtavad vastu rühmajuhid. Nemad juhendavad nii tööl kui puhkehetkedel. Põhimõtteliselt on see nagu laager ainult tööd peab ka tegema. Malevarühma suurus on keskmiselt 10-15 noort.

NB! Eelis malevasse pääseda on nendel noortel, kes osalevad piirkondlikutel infopäevadel kus toimub motivatsioonikirja ja CV koostamise õpetamine. Piirkondlikutest infopäevadest anname eelregistreerujaile eelnevalt teada. Infopäeval osalemine annab eelise malevasse saamisel, kui tahtjaid on rohkem kui malevakohti.

Jaga seda artiklit sõpradega