Noorteleht Tankla nr 14Täna ilmus 14. Valgamaa noorteleht Tankla, mille põhirõhk on suunatud haridusele, seoses kuu lõpus aset leidva haridusmessiga.

Seekordse Tankla esilehel on Otepää noored suusasportlased laskesuusataja Grete Gaim, kahevõistleja Karl-August Tiirmaa ning murdmaasuusataja Triin Ojaste. Nemad võistlesid välja kohad Sotši taliolümpiamängudele, mis kestavad 23. veebruarini.

Fookuses olev hariduskülg räägib Valgamaa mini- ja õpilasfirmadest.

Esile on toodud ka 27. veebruaril Valga spordihallis toimuva haridusmessi info, seal hulgas saali- ja päevaplaaniga.

Noortekeskuse rubriik räägib noorsootöötaja abiga projektide kirjutamisest. Keskuse töös on võimalik kaasa lüüa hoopis vabatahtlikuna, nagu teeb seda Gruusiast pärit Irakli Toklikishvili.

Tehnikarubriigi keskmes on Rain Aunapu, kes alustas 10 aastat tagasi filmindusega. Samuti on ta üks filmiklubi Duubel 2 asutajatest.

Ajaleht annab ülevaate maakonnas toimunust ja tulevast. Möödunud saunamaratonist, talveöölaulupeost ning koolitantsu voorust. Ees on aga ootamas projektid, mis vajavad elluviimist. Juuni keskpaigas hakkab tegutsema esimene üle-Valgamaaline Tankla õpilasmalev 2014.

Rubriik "Aja jälg" pajatab Taagepera ja Sangaste losside eriskummalistest legendidest. Noored räägivad, mis tunne on kooli kõrvalt tööd teha ning saame tuttavaks Otepäält pärit reisihimulise Priidik Vesiga, kes on vaatamata oma noorele vanusele külastanud 26 erinevat riiki.

Valgamaa noortelehte antakse välja aastast 2011. Selle eesmärk on kajastada Valga maakonna noorte elu. Kogu ajalehe valmimise protsessi veavad noored ise.

Loe lehte internetist: http://issuu.com/tanklaleht

Egle Kõvask
Valgamaa noortelehe Tankla reporter
MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla
Tel 5617 9757
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Lisainfo:

Ester Kaasik
Valgamaa noortelehe Tankla tegevtoimetaja
MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla
Tel 5626 1558
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net