Täna, 6. märtsil ilmus 25. Valgamaa noortelehe Tankla number.

Tankla esiküljelt saab seekord teada, milline on Valgamaal tegutsevate koostöögruppide visioon ja mida soovitakse noorsootöö valdkonnas projekti vältel üheskoos ära teha. Lisaks teavitame noori juba sel suvel toimuvast õpilasmalevast.

Järgnevale kahele leheküljele on koondatud Valgamaa aktiivsed noored ja noortemeelsed. Juttu tuleb sellest, kuidas Kristiina Saag suundus väikesest maakohast suurde linna õppima. Veel saame teada, mida arvavad noormehed Kristo Jesse ja Danvar Lendre vabatahtlikust tööst ja elust Valgamaal. Tutvume lähemalt Taheva valla noorsootöötaja Rasmus Onkeli ja Kaitseliidu Valgamaa maleva noorteinstruktori Kaimo Vahtraga.

Leheküljelt neli leiame täpsema informatsiooni juba sel neljapäeval (9. märtsil) toimuva haridusmessi „Vali Nutikalt” kohta.

Mida pakub uus ekstreemspordihall noortele? Mis on vahepeal toimunud õpilas- ja minifirmade jaoks? Kust saadi rahastus Tankla TV kaamerapargi kaasajastamiseks? Kõigile nendele küsimustele leiame vastused leheküljelt 6.

Lehest saame veel lugeda sellest, kuidas võiks valmistuda kooli sisseastumiseks ja mida soovitavad õpetajad jälgida uurimistöö kirjutamisel. Viimasel, kaheksandal, leheküljel on meelelahutus, milles sel korral on võimalus värvimiseks, nipid edukamaks piljardi mängimiseks, kui ka avamus kahest erinevast filmist.

Valgamaa noortelehte antakse välja aastast 2011. Selle eesmärk on kajastada Valgamaa noorte elu ja kogu ajalehe valmimise protsessi veavad noored ise.

Loe kõiki noortelehe numbreid siit: issuu.com/tanklaleht

 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net