Täna, 9. mail ilmus 23. Valgamaa noortelehe Tankla number. Seekordne Tankla esikülg on pühendatud tänavusele Valgamaa aasta emale.

Järgneval kahel leheküljel saab lugeda sellest, kuidas leida suveks tööd, noorte suvekoolist, Otepää malevast ja nõuannetest, kuidas veeta suvi turvaliselt.

Leheküljelt neli saab lugeda Tõrva uuest noorsootöötajast Kertu Revast ja Helme noortetoast.
Arvamuslugu mõtiskleb rahutuste teemal. Seekordne küsitlus toob välja, kuidas suhtuvad Valgamaa noored välispoliitilistesse sündmustesse.

Hobi rubriigis leiab loo Kadri Lepikust, kes oli Eesti Laulu finaalis klaverisaatja ja Eesti parimaks tantsijaks kuulutatud Grete-Lisette Gulbisest. Järgneval leheküljel on lugu Valgamaa laululapsest ja Kertu Tilgast, kes saavutas pranglimise maailmameistrivõistlustel teise koha.

Leheküljel kaheksa tuleb juttu Tankla noortelehest – ajaloost, lehetoimetusest ja lugejate tagasisidest. Järgmisel leheküljel on meisterdamisõpetus ja keerdküsimuste lugu.

Noorsootöö rubriigist saab lugeda noortekeskuste ühistest ettevõtmistest. Leheküljel 11 on lugu noortevahetustest.

Tagakaanelt leiab tervislikke ja värskendavaid retsepte, sõnarägastiku, sündmustekalendri ja huvitavaid nutirakenduste kirjeldusi.

Valgamaa noortelehte antakse välja aastast 2011. Selle eesmärk on kajastada Valgamaa noorte elu ja kogu ajalehe valmimise protsessi veavad noored ise.

Loe lehte internetist: http://issuu.com/tanklaleht

Jaga seda artiklit sõpradega