Täna, 14. detsembril, ilmus 21. Valgamaa noorteleht Tankla, mille fookuses on taaskasutus.

Seekordne Tankla esikülg on pühendatud Valgamaa õpilas- ja minifirmadele. Järgneval kahel leheküljel saab lugeda Vintage Stuudiost, eksperimendist taaskasutuspoodides, nippidest, kuidas valmistada jõulude ajal ise kingitusi ning ühest südantsoojendavast jõulumälestustest. 

Leheküljelt neli saab lugeda Valga neiust Natalija Golubenkost, kes võitis vabariiklikul õpilasleiutajate konkursil esikoha. Arvamuslugu räägib teiste hinnangute mõjust enesehinnangule. Seekordne küsitluski toob välja Valgamaa noorte enesehinnangute murekohad. 

Tervise rubriigis leiab loo jääpurjetamisest ning toome välja mõned kodused harjutused, mida teha füüsise parandamiseks. Veel leiab samast rubriigist loo mandariinide erinevatest kasutusvõimalustest.

Leheküljel kaheksa tuleb juttu Tõrvast pärit aasta isast Vahur Läätsest ning noortest, kes käisid töö- või tudengivarjuks. Intervjuud blogija ja ajakirjaniku Sandra Pikaga saab lugeda elustiili rubriigist. Samalt leheküljelt  jõuluõhtuks mitmeid lõbusaid seltskonnamänge. Veel leiab inspireeriva loo Õru vallast pärit kunstnikust Artjom Kesvaterast.

Leheküljel üksteist vestleme Aili Sturega moest ja raadiotööst ning Kolm Põrsakest näitavad, kuidas teha ühte vahvat trikki. 

Tagakaanelt leiab jõuluste ingverimuffinite retsepti, horoskoobi, täherägastiku ning humoorikad twitteri säutsud.

Valgamaa noortelehte antakse välja aastast 2011. Selle eesmärk on kajastada Valgamaa noorte elu ja kogu ajalehe valmimise protsessi veavad noored ise.

Loe lehte internetist: http://issuu.com/tanklaleht

 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net