sügislehe koosolek18. augustil toimus Valga noortekeskuses noortelehe Tankla sügishooaja esimene koosolek.

Pärast tegusat ja kosutavat suvepuhkust oli koosolekule tulud hulk töölembelisi. Meie vanade toimetajate kõrval oli seekord ka kuus noort värsket hinge, kes oma avatuse, entusiasmi ja rõõmsameelsusega hooajale ilusa avapaugu andsid.

Kuna enne suvepuhkusele üleminekut vahetas noorteleht peatoimetajat ning sügiseks oli plaanis värvata uusi liikmeid, tuli seekordne koosolek sisse juhatada tavapärasest veidi teisiti. Alustasime päeva sissejuhatava tutvustusringiga, kus igaüks ütles oma nime, rolli toimetuses ning elukoha. Et uued meie tegemistest veidi rohkem aimu saaks, andsime ülevaate aasta sündmustest ning Tankla eesmärkidest.

Edasine kulges juba tööalal. Peatoimetaja vahetusega tuli teistelegi ametikohtadele leida uusi toimetajaid ja oh üllatust, noored, kes äsja liitusid, olid nõus juba vastutust võtma.

Et muuta meeskonda tugevamaks, oli koosolekuni võimalus täita anonüümne tagasisideküsitlus toimetuse töö kohta, millest noortele kokkuvõte tehti. Küsitlusele samal põhimõttel järgnes grupitöö, kus tuli paberile kirja panna võimalikult palju meeskonda iseloomustavaid omadussõnu, mida keegi õigeks arvab ning et need alati meil silma all oleks ja ei ununeks, kleebiti ühele paberile, mis toimetuse seina kaunistama hakkab.

Aeganõudvaim osa kulus aga sügislehe teemade ajurünnakule, mis toimus taaskord gruppides. Kirja sai palju põnevaid persoone ning mitmeid vahvaid sündmusi.

Veel leiti vastused mõnedele lahtistele küsimustele, lauldi sünnipäevalistele, määrati kindlaks uus koosoleku aeg ning pikemalt peatuti motivatsioonisüsteemil, millega koosolekule ka punkt pandi.

NB! Kui Sul on soov noortelehe toimetusega liituda reporteri, fotograafi või küljendaja näol, siis anna endast märku! Võtame hea meelega uusi liikmeid! Kirjuta meile endast See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Noortelehe sügisnumber ilmub juba 13. oktoobril!

Jaga seda artiklit sõpradega