tankla-nr13-headTäna, 9. detsembril ilmus 13. Valgamaa noortelehe Tankla number, mille fookuses on vastavalt aastaajale talvised tegevused maakonnas.

Valgamaa noorteleht Tankla nr13Seekordse Tankla esilehel on MTÜ Kungla ja selle kõige värskeim muusikal "Nõiutud", mille esmaesitlus toimus 7. detsembril. Kungla peamiseks eesmärgiks on arendada teatritegevust Valga linnas omanäolisel moel ning tuua igal aastal lavale vähemalt üks muusikaline etendus.

Viimasel ajal on olnud palju erinevaid negatiivseid uudiseid, mis Valgamaa mainet üht või teistmoodi alla viivad. Kas maakonna noor Egle Kõvask lükkab arvamused ümber või mitte, loe juba noortelehest!

Kolmandalt lehelt leiate sporditeemalised artiklid. Karulast pärit Kaspar Kraav on võitluskunstide vastu huvi tundnud juba lapsepõlvest saadik, kuid MMA-ga hakkas ta tegelema alles viis aastat tagasi.

Fookuses olev talv räägib loo Tõrvast pärit tütarlapsest, kes läks Taani vahetusõpilaseks. Kadi Lääts pakkis augustis oma kohvrid ja koju tagasi jõuab ta alles juuli alguses. Talve leheküljelt leiad ka õpetuse piparkoogitaigna valmistamiseks.

Muusikarubriigi täht on Laura Danilas. Otepäält pärit neiu on mitmekülgne ning harukordselt tubli noor, kes lisaks oma hobidele – laulmine, viiuli- ja klaverimängu õppimine, sport ning teatrilavadel esinemine – suudab olla põhikooli lõpuklassi parim õpilane.

Samuti on rambivalguses Kethi Uibomägi, kes on justkui lavalaudadele sündinud.

Valgamaa noortelehte antakse välja aastast 2011. Selle eesmärk on kajastada Valgamaa noorte elu ja kogu ajalehe valmimise protsessi veavad noored ise.

Loe lehte internetist: http://issuu.com/tanklaleht

Lisainfo:

Ester Kaasik
Valgamaa noortelehe Tankla tegevtoimetaja
MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla
Tel 5626 1558
E-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net