Detsembrikuu lehe viimane ettevalmistav koosolek toimus 3. detsembril Valgas Sebra kontori ruumides. Artiklite viimistlemine, lehe levitamise plaan ning midagi sellist, mida mujal ei näe: intervjuu jõuluvanaga – kõik need olid seekordse kokkusaamise märksõnadeks.

Reisijate kommentaarid Ida-Virumaa reisilt ja Teeviidalt

Kui Siiri rääkis enda Ida-Virumaa reisil tekkinud mõttest kirjutada Euroopa Parlamendi eesti liikmetele natuke meie lehest, et avaneks ehk võimalus Euroopa institutsioone külastada, siis Triin valmistus enda jutuks Tallinnas toimunust.

Nimelt kasutasid meie tüdrukud pärast Teeviidal käimist ära vaba aega Solarise elustiilikeskuses Tankla lehte jagades. Mõnedel  tekitas see huvi noortelehe vastu, aga mõnda inimest huvitas rohkem küsimus: ”Aga kus see Valgamaa üldse asub? Mis on teie pealinn?”

 

Noortelehe suured plaanid lähiajaks

Üheks kindlaks jututeemaks oli Tahevasse mineku plaan. Lepiti kokku kuna ja kuidas. Nimelt tehakse lastele väike üllatus ning minnakse kohale juba hommikul. Kuid mida neile jõuludeks kinkida? Kõige parem kingitus on siiski enda kätega tehtud! Nii siis otsustati, et 7. detsembril saadakse taas Valgas kokku, kuid siis juba kingituste meisterdamiseks.

Kindlasti ei saa ka tähistamata jääda meie Tankla jõulud! Algul oli mõte minna Kirbu talusse 16.-17. detsembril, kuid kuna enamustele see aeg ei sobinud, lükati see edasi 22.-23. detsembriks.

Kui keegi jõulupeole tulla ei saa, siis bowling’ut saab ikka mängima tulla, mis toimub kell 16.00 – 18.00 22. detsembril Valga Bowlingus. Kuid osavõtt tervest jõulupeost oleks kindlasti parem, sest et üheltki peolt ei puudu ka JÕULUVANA! 

Lehe levitamine ja mis saab Tanklaga aastal 2012?

Võtsime ette pika nimekirja Valgamaa koolidest ning jaotasime ära, kes kuhu Tankla noortelehte levitama läheb. Ülla pidi uurima ka visiitkaartide kohta, mis oleks kirjeldamatult lahe, kui Tanklal visiitkaardid oleksid.

Võeti ette ka järgmise aastaga seonduvad plaanid. Hetkel jäime otsusele, et leht peaks ilmuma järgneval aastal neli korda ning hakkavad toimuma lehte tutvustavad käigud Valgamaa koolidesse. Eesmärgiks kaasata uusi liikmeid ja julgustada neid kirjutama artikleid. Räägiti ka Valgamaa meedialaagrist, mida võiks Tankla toimetuse meeskond esmakordselt järgmisel aastal korraldada.

Maiuspalad

Enne, kui me pika käigu Riia kohvikusse lõunat sööma tegime, leidsime aega ajurünnakuks, et välja mõelda küsimusi, mida võiks esitada jõuluvanale. Igalt poolt tuli erinevaid küsimusi. Jõuluvana välimuse, iseloomu, pere ja isegi Viktor Kassai kohta, kuna Eestis on siiski nii patriootlik rahvas.

Kui jõuluvana leidis aega pärast lõunat meie juurde tulla, siis kõigil oli naerusuu näol ning vaatamata sellele, et taheti kõvasti naerma hakata, kirjutati aadresse ümbrikute peale. Meie jõuluvana on arvatavasti andekaim ja huumorimeelseim üldse. Intervjuud saab lugeda detsembrikuu lehes.

Kui kätte jõudis lõpp, siis näitas Siiri meile mõtlemapanevat, samas inspireerivat videot ”Everybody’s free to wear sunscreen!” Kindlasti soovitame seda ka teil vaadata. See oli lausa nii huvitav, et kui video lõppes, küsisid paljud Siiri käest, mis selle pealkiri on: ”Tahaks seda kodus uuesti vaadata!”

Nii mööduski meie selle aasta viimane ettevalmistav koosolek. Naeruga, nagu alati. Iga väiksemgi mure ununeb selles seltskonnas. Sest me oleme Tankla noored!

Anna Maria Sljusartšuk
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega