Seekordne detsembri lehe koosolek toimus Valgas Sebra kontori ruumides 26. novembril. Juba enne koosolekut oli osadel ärevus sees, sest oli teada, et meiega ühineb välismaalane – Belgiast pärit Rens van Laer.

Inglisekeelne tutvustus ning töövarjupäev

Esimese asjana toimus enda tutvustamine inglise keeles, et Rens saaks meist paremini aru. Edasi räägiti kolme toimetuse liikme – Triinu, Ülla ja Rando ühest päevast ERR´is, kus nad olid Anu Välba ja Marko Reikopi töövarjud. Ringvaate saatega tuli päris palju häid ideid, mida saab tulevikus ära kasutada eesmärgiga Tankla lehte reklaamida ning näidata millega tegelevad noored Valgamaal.

 

Rohkesti mõtteid paremaks lehe levitamiseks

Arutati lehe levitamise teemal, sest sellega on vaja veel kõvasti tööd teha. Eriti kui me tahame, et meid väljaspool maakonda ka tuntaks. Koos mõtiskledes tuli välja päris palju häid mõtteid, mida varsti võib näha nii kodulehel kui ka kuulda raadiotes. Jääge ainult ootama!

Lugude parandamine ning fotosessioon

Üheks punktiks päevakorras oli lugude üle vaatamine, mille käigus autorid said häid kirjutamisnippe nii Sandralt kui ka Gertult. Kuna hetkel on väga aktuaalne Pühajärve kool, otsustati sellest ka kirjutada ning kajastada erinevate osapoolte arvamusi. Toimus ka väike fotosessioon, mida viis läbi Timo. Pildistati toimetuse liikmeid nii päkapikumütsidega kui ka ilma ning tehti erinevaid sõbrapilte.

„Palju õnne teile! “ ja eesti keele tund Rensile

Õnnitleti sünnipäeva puhul Üllat ja Remot tagantjärgi. Päeva lõpuks lisandus veel üks päevakorra punkt – Rensile eesti keele õpetamine. Triin võttis seda väga tõsiselt ning andis endast parima, et Rens saaks selgeks võimalikult palju vajalikke eestikeelseid sõnu. Et õpetatu paremini meelde jääks, pildistas Rens kõik üles.

Nagu alati, ei möödunud seekordne koosolekki ilma naeruta. Tankla liikmed elavad küll saja aastani, sest on teada, et naermine pikendab eluiga

Ülla Tamm, Tankla reporter
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net