Detsembrikuu lehe teine ettevalmistav koosolek toimus jällegi Tõrva avatud noortekeskuses, laupäeval 12. oktoobril. Sel korral käisid töö ja lõbu käsikäes.

Juba tuttav maja

Kui esimene koosolek algas hilinemisega ning natuke majaga tutvumisega, siis sel korral olid kõik õigel ajal kohal ning maja juba tuttav. Kohad kiirelt sisse võetud alustasime koosolekut tee ja väikeste suupistetega. Kuna Siiri oli just Türgis käinud, siis saime maitsta ka Türgi maiust ja Ülla toodud kodust Napoleoni kooki.

 

Sisse-välja sorteerimine

Kohvitass kõrval ja koogitükk ees alustasime lehte minevate teemade valimist. Kõik teemad olid välja prinditud ning teema kaupa lahti lõigatud. Sorteerimine käis kahte hunnikusse – jah ja ei hunnik. Triin luges teema ette ja teised otsustasid. Kuna uus leht tuleb 12-leheline, siis tuli valida tunduvalt rohkem teemasid, mis oli kõigi jaoks pisut harjumatu.

Naer ning ajapuudus

Peale teemade valimist oli aeg jõudnud maketi tegemiseni. Kuna Timol oli natuke vähe aega, siis pidime üsna kiiresti maketi valmis joonistama, aga palju naeru takistas pidevat töölainel olemist. Seekord said ka uuemad toimetuse liikmed esmakordselt maketti teha ning juba vanemad kätt harjutada.

Vaatamata kõigile naermistele ei väljunud me maketi tegemisega ajagraafikust. Kui makett valmis oli pakkisime selle kokku ning hakkasime enda järel koristama. Laud puhas ja nõud pestud asusimegi kodupoole teele.

Selline oli meie seekordne kiire, lõbus ning töökas koosolek!

Karina Tiivel, online-toimetaja
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega