Detsembrikuu lehe esimene ettevalmistav koosolek toimus laupäeval, 5. oktoobril. Seekord pidasime koosolekut Tõrva noortekeskuse uutes ruumides, rohke huumori ja söögiga.

Kohustuslik hilinemine

Mitte ükski koosolek pole meil siiamaani alanud kellegi hilinemista. See on juba nagu traditsioon. Sel korral jäi Timo kogemata magama ning kuna pidi ka Tsirguliinast ja Valgast Triinu, Keidi ja Karina peale võtma, siis hilinesid ka nemad.

 

Kõik on uus – detsembrikuus

Kui kõik olid kohale jõudnud, siis alustasime  koosolekut väikse tutvumisringiga, kuna meil oli kaks uut inimest juurde tulnud – Keidi ja Rando. Uued sõbralikult vastu võetud, liikusime edasi selle juurde, kes millist tagasisidet on eelmise lehe kohta saanud. Jõudsime järelduseni, et värvimuutus oli hea mõte. Otsustasime ka järgmisel lehel värvi muuta, milline värv tuleb jääb hetkel saladuseks.

Nüüd hakkab leht olema ka 12-leheline, nii et 1,5 korda rohkem huvitavaid lugusid. Koosoleku jooksul said mitmed lehe toimetuse liikmed omale uued ametid, nt nagu online-toimetaja, sotsiaaltegevuste koordinaator, abitoimetaja lehe levitamise alal ja muidki. Kes on kes, saab lugeda detsembrikuu lehes.

Pead kokku

Varasemalt uute teemade mõtlemisel oleme me kõik segiläbi pakkunud teemasid järgmisesse lehte, sel korral tegime teistmoodi. Moodustasime 3-4-liikmelised meeskonnad, panime pead kokku ja mõtlesime teemasid, millest me tahaksime kirjutada või mis võiksid olla kajastatud. Hiljem esitasime ka teistele neid ning igaüks sai 7 häälega valida lemmikud teemad. Veidi hiljem määrasime ka järgmised toimetuse päevad.

Nii mõnigi põhjus tähistamiseks

Kui kõik tähtsad teemad olid läbi arutatud oli aeg kätte jõudnud tähistamiseks, sel korral oli põhjuseid palju. Alustuseks tähistasime vahepeal möödunud sünnipäevi, seejärel tunnustasime Eglet, kes sai selle aasta linnanoore tiitli ja Siirit, kes sai noortesõber 2011 tiitli Valgamaa Noortekonverentsil. Järgmisena tähistasime Sandra ja Merily Lahedal Koolipäeval Hea Eeskuju tunnustuse saamist. Kõige selle tähistamiseks tõid Siiri ja Sandra kooki.

Koogi söömisega meie seekordne koosolek lõppeski!

Karina Tiivel, online-toimetaja

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net