noorteleht-tankla-nr4 10-2011 1Noortelehe Tankla toimetuse nimel on meil väga heameel teada anda, et ilmunud on selle aasta kolmas lehenumber!

Oktoobrikuu Tankla võtab fookusse  Valgamaa Kutseõppekeskuse uue hoone avamine – kas uus hoone on toonud ka uue sisu?

Tankla toimetuse liikmed Sandra Pikk ja Timo Arbeiter käisid kohapeal uurimas ning tegid reportaaži nii sõnas kui pildis! Loe lähemalt lk 1, 4-5.

Lisaks saab seekordse lehe arvamuslehekülgedelt lugeda Katre Kikkas‘e arvamuslugu haridusminister Jaak Aaviksoo kõrgharidusreformi kohta ning küsitlust Valgamaa noorte blogimise huvidest.

Uudislugudest saab teada, kus Valgamaal on hakatud purjespordiga tegelema, mis toimus viimasel Kuperjanovlaste rajal ning mida võtsid ette Carma motoklubi liikmed.

“Kooli eri” lehekülgedel leiab loo tailannast, kes veetis aasta aega Tõrva gümnaasiumis, Otepää ja Saksamaa vahelisest õpilasvahetuse programmist ning noore õpetaja päeviku.

Noortekeskuse rubriigis saab lugeda Ruusa noorte muljetest Valgamaal käimisest, Tõrva noortekeskuse uute ruumide avamisest ning Valga noortevolikogu loomisest.

“Tegija” leheküljel saab seekord lugeda persoonilugu Valgamaa Partnerluskogu noortemeetme koordinaatori Aile Viks‘i tööst ja salakirgedest ning Valgamaa neiud jagavad muljeid modelliotsingul osalemisest.

Meelelahutuse küljel saab esmakordselt lugeda noorte omaloomingut (luuletusi ja järjejuttu), meisterdamise pildiõpetust ning läbi “Suvekooli reporteri” pildiloo meenutada kirkamaid hetki Valgamaa noorte 2. suvekoolist.

Mõnusat lugemist!

Jaga seda artiklit sõpradega