VM noortekogu a4

Alates tänasest on võimalus kõigil esitada kandidaate Valgamaa aasta noore tiitlile. Valgamaa Noortekogu poolt eestveetava konkursi eesmärgiks on tunnustada maakonnas aktiivselt tegutsevat noort, kes on oma headuse ja tihti vabatahtlikult tehtava tööga ka teistele inimestele eeskujuks.

„Valgamaa Noortekogu on juba üheksa aastat tunnustanud aasta lõpus noori ja noortevaldkonnas tegutsevaid inimesi. Sel aastal viiakse aasta noorsootöötaja, noorte toetaja ning noorte omaalgatuse tunnustamine läbi maavalitsuse poolt, meie aga jätkame aasta noore tiitli väljaandmist,” selgitas Valgamaa Noortekogu juhatuse liige Sirli Pippar.

Kandidaate on võimalik esitada kõigil soovijatel kuni 31. oktoobrini, täites Tankla kodulehel ankeedi, milles tuleb tutvustada kandidaati ning selgitada tema esitamise põhjust. Pärast kandidaatide esitamist algab novembrikuus avalik hääletus, mille abil selgitatakse välja sellel aastal aasta noore tiitli saaja.

„Kutsun kõiki üles märkama säravaid Valgamaa noori ning julgustan kõiki kandidaate esitama. See on suurepärane võimalus näidata ka teistele, millised aktiivsed noored teie kodukohas tegutsevad,” sõnas Pippar, „Ühtlasi kutsun üles esitama kandidaate Valga Maavalitsuse noorsootöö valdkonna tunnustuskonkursile, et ka need kategooriad leiaksid endale suurepärased laureaadid.”

Valgamaa aasta noore tiitel antakse üle 16. detsembril toimuval aastalõpu galal „Valgamaa tänab ja tunnustab”. Tänugalat toetab Valga Maavalitsus, Valgamaa Omavalitsuste Liit, Eesti Noorteühenduste Liit, Eesti Noorsootöö Keskus, Eesti Kultuurkapital ja Valgamaa Spordiliit.

Jaga seda artiklit sõpradega