Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

Valgamaa noorte suvekooli kolmandal ehk viimasel päeval enam töötubasid ei toimunud, kuid see ei tähenda, et noored oleksid lihtsalt igavlenud. Hommik algas ikka virgutuste ja võimlemisega ning seejärel hakati rinda pistma võistkondlikes mängudes.

Kõigepealt toimus jalgpalliturniir, kuid tegemist ei olnud lihtsalt palli taga ajamisega. See oli sarnane hoopis lauajalgpallile, aga inimesed olid mängunuppude asemel. Turniiri võitis napilt viimaste penaltitega Otepää meeskond, kuid palju alla ei jäänud ka Puka noored.

2016. aasta Valgamaa noorte suvekoolis valminud humoorikas lühifilm.

NB! Kogu tekst on filmimise hetkel välja mõeldud ning ei ole kellegi solvamiseks :)

Teine suvekooli päev algas virgutava hommikuvõimlemisega ning seejärel kosutava hommikusöögiga. Nii mõnigi võitles veel pudrukausi taga unematiga, sest eelnev päev ja õhtune disko olid väsitavad. Aga juba esimesteks õpitubadeks olid kõik energilised ja valmis uueks suvekooli päevaks.

Töötubadega jätkati samades gruppides, kus esimesel päevalgi. Kuna eelneval päeval läbiti kaks õpituba, siis teiseks päevaks oli neid lausa viis. Kanuutamise, veeohutusõppe ja kokkamise kõrval said noored valmistada tuulelohesid, valmistada mere-teemalisi meeneid ja tantsida meremuusika saatel. Viimaseid kavu tuli esitada õhtul kõigi ees.

10525954 692522577486907 7334845937382690966 n18.-20. juulini leiab Taheva vallas, Kaldavere turismitalus aset seitsmes Valgamaa noorte suvekool, kus tänavu on põhirõhk seatud mereaastale.

Sel aastal üle Valgamaa toimuvat bussiringi ei tule ja selle asemel on iga omavalitsus leidnud viisi, kuidas oma noored suvekooli saata.

Pealevõtukohad ja kellaajad on järgmised:

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net